Wajib sokong Morsi - Dr Yusuf al-Qaradawi HOME

Wednesday, October 7, 2015

DUNIA KINI PENGHUJUNG FASA 4

Sumber FB (C&P)


Hadis Nabi ada menyebut, Yahudi (zionis) akan bersembunyi di sebalik batu dan kayu dan hanya selamat di belakang pokok Yahudi iaitu pokok Gharqad, yang banyak ditanam di Israel sekarang ini.

Rasulullah SAW bersabda:

"Tidak akan berlaku kiamat sehinggalah seluruh umat Islam berperang dengan seluruh Yahudi. Umat Islam akan membunuh mereka sehinggakan apabila mereka bersembunyi di sebalik batu dan pokok, tiba-tiba pokok-pokok dan batu-batu itu bersuara menjerit memanggil umat Islam agar datanglah kamu ke sini dan bunuhlah orang-orang Yahudi itu, kecuali pokok 'Gharqad', kerana ia adalah pokok Yahudi ". (Hadith Sahih riwayat Al-Bukhari dan Muslim)

(Gambar) PM Israel, Benjamin Netanyahu dan kaum yahudi Israel sedang giat menanam pokok Gharqad utk menjadi tempat bersembunyi mereka ketika perang Armageddon dgn umat Islam ....kedatangan tentera Russia, China ke Syam sekarang adalah petanda jelas bahawa Perang Armageddon kian hampir. Menjelang tahun-tahun mendatang merupakan tahun2 kritikal bagi umat manusia seluruhnya.

Sama2 kita persiapkan diri.. mulai hari ini jgn taksub parti politik dan ketuanan Melayu..

Ingat! Sebelum Dajjal dibunuh oleh Nabi Isa AS, kita akan diuji dgn ujian yg maha dasyat, seperti yg sedang berlaku negara2 Timur Tengah hari ini.. Umat Islam dibunuh setiap hari dgn kejam!

Kini Mason sedang aimed Malaysia & Indonesia kerana ini negara terakhir mereka dlm pencarian Imam Mahdi..

Tragedi MH370, MH17, 9/11 itu adalah percikan api2 peperangan...

Sama2 tingkatkan amal dan jgn putus berdoa, semoga kita semua selamat dunia akhirat... Aminn

0 comments: